Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 15 of 15

Thread: Tapatalk Problems

  1. #11
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Killeen, Tx
    Posts
    24,985
    Post Thanks / Like
    Blog Entries
    2
    Okay. Old version is back until they respond.

    Sent from my Pixel 5 using Tapatalk

  2. #12
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    UCLA / Unknown Corner of Lower Alabama
    Posts
    9,384
    Post Thanks / Like

    Tapatalk Problems

    Old one works, obviously
    Last edited by kantwin; September 17th, 2021 at 8:04 PM.

  3. #13
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Killeen, Tx
    Posts
    24,985
    Post Thanks / Like
    Blog Entries
    2
    We're on the new one now. Had to change the PHP version on the server.

    Is it just me, or does it seem to load faster?

    I may have to upgrade the forum software soon. We'll see.

  4. #14
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    UCLA / Unknown Corner of Lower Alabama
    Posts
    9,384
    Post Thanks / Like
    From Tapatalk.
    In the past, there were time it was speedy, other times not so much.
    Right now it seems OK.

  5. #15
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Killeen, Tx
    Posts
    24,985
    Post Thanks / Like
    Blog Entries
    2
    It seems faster with a browser. But maybe it's my imagination.

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •